Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Peter May: Čtvrtá oběť
Čínu sužuje sériový vrah, který svým obětem stíná hlavy. Jen před pár okamžiky byla nalezena čtvrtá oběť. Zprvu se zdá, že vraždy byly provedeny na chlup stejným modus operandi, forenzní patoložka Margaret je však přesvědčená, že čtvrtý muž byl zavražděn jiným pachatelem.
Cizinka
Cizinka je úžasný román Diany Gabaldon, který je kombinací několika žánrů – historického románu, romantiky, erotiky a fantasy. Kniha Cizinka se stala předlohou ke stejnojmennému televiznímu seriálu.
Lesley Pearse: Unesená
Ztratit paměť a nevědět kým člověk byl, co se mu stalo, komu věřit nebo koho se bát, nahání strach… Jaký příběh poskládají drobné, postupně se vracející útržky paměti?
Nečekané setkání
Nečekané setkání vás vezme na emocionální horskou dráhu a ukáže vám všechny odstíny okouzlení, vášně, zamilování i výčitek z účasti v milostném trojúhelníku.
Kathy Reichs: Kosti nikdy nelžou
Temperance Brennanová utrpěla totální porážku na poli spravedlnosti pouze jedinkrát. Před lety jí a jejímu kolegovi Andrew Ryanovi o chlup unikla sociopatka Anique Pomerleauová, která se vyžívala ve věznění, zneužívání, mučení a zabíjení nezletilých dívek. Nyní se jako v noční můře znovu objevují oběti odpovídající jejímu modu operandi.
Řeky Londýna
Řeky Londýna jsou urban fantasy, což je žánr, který je v poslední době lehce přeplněný, že to může vést čtenáře k nedůvěře. Ale v případě knihy Řeky Londýna na pochybnosti klidně zapomeňte, tohle je ve své kategorii doslova poklad...
Soutěž o 3x2 knihy Dům radovánek II. a Ženy, které rozdávají adventní věnce
UKONČENO - V e-knihách jsme minulý týden soutěžili o knihu Ženy, které rozdávají adventní věnce. V knihách tomu tedy nebude tento týden jinak a navíc přidáváme knihu Dům radovánek II. Obě vydává nakladatelství Čas.
Soutěž o tři e-knihy Zázraky v praxi
UKONČENO - Za svůj život máme spoustu rozmarných přání, ale ve chvíli, kdy nás opustí zdraví a přijde nemoc, přejeme si jen to jediné, být opět zdraví. Do té doby bereme většinou své zdraví jako samozřejmost a pramálo se o něj zajímáme.
Zahrada lží
Zahradou lží se projdete v novém detektivním románu Amandy Quick. Čeká na vás tajemný příběh plný intrik, léček i vražd na pozadí dávného viktoriánského Londýna.
Sedmilhářky
Sedmilhářky napsala Liane Moriarty, kterou známe z knih Manželovo tajemství a Na co Alice zapomněla. Je to vynikající román o ex-manželích a jejich nových manželkách, matkách a dcerách, školním skandálu a velmi nebezpečných malých lžích…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!