RSS
archiv revue
Čtení pro dovolenkové chvilky
Začalo nám to pravé léto. Ať už vás čeká dovolená u moře, nebo jen tak trávíte příjemné horké odpoledne na zahradě nebo u vody, zpříjemněte si chvilky zaslouženého odpočinku jedním z následujících romantických či společenských románů.
Soutěž o tři knihy Plavba smrti
UKONČENO - Zcela jistě s námi budete souhlasit, že napínavých thrillerů v knihovničce není nikdy dost. Proto si zasoutěžíme o knihu Plavba smrti islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir, rodačky z Reykjavíku.
Soutěž o tři e-knihy Splynutí autorky Julianny Baggottové
UKONČENO - Vyhrajte pokračování trilogie Čistý v naší soutěži o e-knihu Splynutí autorky Julianny Baggottové. Líčí další osud Partridge, Pressie a jejich věrných přátel, kteří nadále bojují o holý život.
Drobný poklesek
Annie je holka, která kouká na svět kolem sebe už devatenáct let a prostě ví, že chce něco jiného. Něco úplně jiného. Něco víc. Takže s dvěma sty dolary v kapse odchází hledat „to“ něco víc. Nejdřív do Maine, ke svému otci a potom do Londýna.
Prázdninové knižní novinky
Červenec se za chvíli přehoupne do své druhé poloviny, avšak do konce prázdnin zbývá ještě spousta času. Které knižní novinky ještě do konce prázdnin vyjdou a stojí za zmínku? Pár jsme jich vybrali a vy sami rozhodněte, zda vás některá kniha oslovila natolik, že si ji budete chtít vzít na dovolenou.
Kristina Ohlsson: Davidovy hvězdy
Je mrazivý leden, venku řádí sněhová vánice. Před školou v Šalamounově obci, židovské části Stockholmu, někdo zastřelí mladou učitelku. Ještě toho dne jsou uneseni dva desetiletí kluci.
Soutěž o tři knihy Legendární seriál Chalupáři
UKONČENO - Kdo by je neznal a nemiloval? Jiří Sovák, Josef Kemr, Jana Hlaváčová, Jiřina Bohdalová... hlavní postavy jedenáctidílného seriálu komediálních příběhů režiséra Františka Filipa Chalupáři!
Brilantní autobiografie Sophia Loren - Včera, dnes a zítra
Autobiografie italské herečky, kterou vydalo nakladatelství JOTA, jistě stojí za povšimnutí. Svědčí o tom následující dvě recenze. "Zvonek se ozve právě, když dodělávám poslední várku cukroví. Zvoní a zvoní. Běžím otevřít, ruce od mouky pečlivě otírám do zástěry." Takhle Sophia Lorenová začíná svou biografii.
Soutěž o tři e-knihy Rudý šál
UKONČENO - Je tu středa a jak jste již u nás zvyklí, máme pro vás další skvělou soutěž. Tento týden si zasoutěžíme v e-knihách o napínavý thriller Nory Robertsové s názvem Rudý šál, který vydává nakadatelství ALPRESS.
Hledání vytouženého dne
Kniha Hledání vytouženého dne od Jennifer Probstové je román o lásce a sbližování. Je to zároveň první díl série, takže se už teď můžeme těšit na příští díl.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.