RSS
archiv revue
Číňan a Američanka odhalí tajemství Pána ohně
V pekingském parku najdou návštěvníci ohořelé lidské tělo sedící v pozici lotosového květu. Případu se ujímá Li Jen, čerstvě povýšený zástupce Oddělení jedna pro závažné trestné činy.
Soutěž o tři výtisky knihy Faraonka
UKONČENO - Pojďte si zasoutěžit o historický román autorky Patricie L. O´Neill s názvem Faraonka. Jde o román založený na skutečných událostech, kdy autorka pečlivě zkoumala dostupné historické prameny o Hatšepsut...
Soutěž o tři e-knihy Opatruj mě
UKONČENO - Maya Banks je americká spisovatelka, která píše romantické, erotické a skotské historické romány. Věří v lásku na první pohled a často o ní píše. Jinak to není ani v jejím erotickém románu Opatruj mě...
Město Deana Koontze
Město je kniha, která vám učaruje. Je to příběh pozoruhodného muže Jonaha Kirka, který se v padesáti sedmi letech rozhodne vyprávět o svých začátcích v době, kdy mu bylo teprve osm.
Jaké tajemství skrývá Ostrov lhářů?
Mocná a bohatá rodina Sinclairových tráví každé léto na soukromém ostrově Beechwood. Stejně tak i Cadence, nejstarší ze Sinclairových vnoučat, dědička ostrova, majetku i peněz...
VELKÁ LETNÍ FOTOSOUTĚŽ "S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz"
Léto, dovolená, relax a KNIHA, to vše patří neodmyslitelně k sobě. Určitě již spřádáte pomalu plány, jak a kde letní dovolenou strávíte a zcela jistě, jako správný knihomol, si přibalíte oblíbenou nebo novou knihu, kterou si toužíte přečíst.
Čas odejít
Čas odejít vypráví o jednom dlouhém hledání s nejistým koncem. A také je to kniha pro všechny, kdo rádi čtou příběhy Jodi Picoultové.
Kuchařské knihy z DONY
Kuchařky tvoří převážnou část produkce nakladatelství DONA. Zaujímají významné místo na českém knižním trhu a jejich autory jsou jak přední gastronomičtí odborníci, tak i zkušení kuchaři amatéři.
Duchařina, ze které zamrazí
...Každý si pomáhal jak mohl, aby se nákaze vyhnul, přičemž hlavními ingrediencemi naděje ve válečné době nedostatku byla cibule, česnek a babské rady.
Jasno v hlavě rovná se pořádek na talíři
Proč si koupit knihy Antónie Mačingové? To vám sama autorka prozradí v rozhovoru s Martou Mochnackou.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!