ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Červencové DESKOHRÁTKY + SOUTĚŽ
První prázdninový měsíc je skoro za námi. Pojďte okouknout, jaké herní novinky přinesl. Navíc se můžete zapojit do soutěže, a pokud vyhrajete, brzy můžete řádit s novou hrou. 🙂
Recenze: Havířovina
Havířovina je místo, které přitahuje tragédie, smrt i různé paranormalní podivnosti. Je to vesnický dům, co u starousedlíků oplývá nepěknou pověstí. Nevábně vyhlížející stavení je plné zlého tajemství. Avšak, nejedná se jen o povídačky typu „jedna bába povídala“? Nesouvisí mnohé lidské přeludy s rozjitřenou a bujnou fantazií?
Doprava jen za 15 Kč!!! 😊
Jak už z našeho webu určitě víte, KNIHCENTRUM slaví patnácté narozeniny. A tak jsme si pro vás při této příležitosti připravili další super dárek! Tentokrát v podobě dopravy za pouhých 15 Kč!
Nezapomeňte dětem přibalit...
Jedete na dovolenou s dětmi a přemýšlíte, co jim vzít s sebou, aby se nenudily? Máme pro vás pár tipů, nechte se inspirovat.
DOčteNO- Herbář vzpomínek
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Tichý pláč
Poklidný den a příjemné odpoledne strávené na dětském hřišti. Sedmiletá holčička s blonďatými copánky pobíhá kolem dokola a všude za sebou nechává smích. Jízda na kolotoči však promění den v noční můru všech rodičů. Holčička se před zraky všech ztratí neznámo kam…
Soutěž o 3 výtisky knihy Mezi dvěma ohni
Zkuste své štěstí v soutěži o fantasy knihu české autorky. Mezi dvěma ohni: Kvadriga - kniha první čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – červenec 2023
Červencové novinky určené všem věkovým kategoriím dětí jsou tady. Mrkněte, co nového přinesl na pulty knihkupectví první prázdninový měsíc.
Recenze: Láska ve špičce italské boty
Kniha je vyloženě dovolenková. Autorka má od dětství ráda Itálii, takže o ní velmi hezky a poutavě píše. Dokonce přidává několik receptů na originální italské speciality. Když k slunci a moři přidáte lásku, tak je to letní kniha jak vyšitá. Přidaná hodnota je, že romanci, o které autorka píše, si osobně prožila. I dovolenková láska může přejít v trvalý vztah, kdy ani věkový rozdíl není překážka.
Recenze: Mozaikou Íránu
Také tolik milujete cestování a fascinují vás orientální země Blízkého východu? Pak i vy oceníte nového knižního průvodce Íránem z pera Lenky Hrabalové, který v sobě skrývá nejen plno tipů na místa, která v zemi navštívit, ale seznámí vás rovněž s propletenými dějinami, jež nebyly nikterak růžové.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.