Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Azul – Mini
Staňte se na chvíli mistry designu a pomozte portugalskému králi Manuelovi ozdobit jeho palác nádhernými dlaždicemi azulejos!
Knižní novinky pro děti a mládež – červen 2023
Také tento měsíc vydala spousta nakladatelství spoustu krásných knih pro děti a mládež. Bývá těžké vybrat ty nejlákavější. Mrkněte na naše tipy.
Soutěž o 2 výtisky knihy Když zpívá slavík
Dvě mimořádné ženy a přátelství, které bylo podrobeno té nejtěžší zkoušce. Brilantní román Když zpívá slavík je napsaný na základě skutečných příběhů. Vyhrajte tuto knihu, čeká na 2 soutěžící.
Prémiový obsah
číst více
Vyberte si moderní cestovní hry se slevou 30 %!
Zbývá vám málo místa v cestovní tašce a lámete si hlavu s tím, že nebudete mít kam přibalit něco pro zábavu? Přicházíme se snadným řešením, a ještě při tom ušetříte.
40 % dolů, 100 % dobrodružství!
Léto je téměř tu! A právě proto máme skvělou akci. Balíčky plné dobrodružství a příběhů se slevou 40 %. Vyberte si sami pro menší či větší děti a uvidíte, že o zábavu máte na celé léto postaráno. A co víc, naše dobrodružné série mají fanoušky i mezi dospělými, kteří si je nemohou vynachválit.
Nezapomeňte na dárek ke DNI OTCŮ
Darujte svému tatínkovi knihu, dárkový poukaz nebo tričko k svátku. Den otců slavíme třetí neděli v červnu, tento rok připadá na 18. 6.
Recenze: Jak měl Fiškus pifku na kohouta
Hurá, roztomilý a po čertech vychytralý kocourek Fiškus je zpět! Tentokrát však nesází masovou kuličku ani nezahání Pettsonovy chmury. Jeho kocouří pozornost se přesune na nového člena domácnosti – na kohouta.
Recenze: Lovec přízraků
„Zločinožrouti“ – fenomén, který je aktuálně hodně v kurzu. Taky jste si všimli, kolik nových knih věnujících se vraždám, vrahům a jejich obětem vychází? Pro mnohé čtenáře je to doslova nepochopitelné, ale jsem ráda, že jsem zjistila, že nejsem sama, kdo se o těchto zvrhlostech rád dozvídá podrobnosti. A ještě raději jsem, že máme dokonce v tom našem knižním světě i takové moc hezké označení.
Recenze: Náhradník
Paparazzi jsou pro mě špína, která nemá respekt k nikomu. I proto jsem chtěla sáhnout po autobiografii prince Harryho, abych se dozvěděla, jak on sám vnímá celý ten kolotoč kolem sebe. Některá místa v knize mě zasáhla více, než jsem čekala.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!