Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
75. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Magnesia Litera 2023 - nominované knihy
Čeští čtenáři již netrpělivě očekávají, které knihy získají prestižní ocenění Magnesia Litera. Pojďte se podívat na nominované tituly v jednotlivých kategoriích. Vítězné knihy 22. ročníku budou vyhlášeny 17. dubna v Praze.
Soutěž o 2 výtisky knihy Nové nebe
Vyhrajte knihu, která vypráví dojemný příběh o lidskosti, obětavosti a síle lásky a přátelství v temných dobách… Získají ji 2 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Kreativní nápady na domácí výrobu – nyní s 40% slevou
Vyrob si sám a ušetři peníze!
Recenze: Gottwaldovy oprátky
Autoři Luděk Navara a Miroslav Kasáček už po několikáté spojili své síly a v Gottwaldových oprátkách se zaměřili na politické vězně, kteří byli v letech 1948–1952 popravováni na brněnském Cejlu.
Knižní novinky – duben 2023
Duben už nás mrazivým počasím snad nepřekvapí, a tak nadchází čas, kdy si můžeme číst nejen doma, ale i venku. Které novinky si pro nás v tomto měsíci nakladatelé připravili?
Recenze: Les v domě
Těšíte se na novinku Aleny Mornštajnové? Taky se už nemůžete dočkat? My jsme román Les v domě poskytli v pdfku manželům Hořínkovým, kteří uplynulý víkend sváděli boj o to, kdo z nich dočte jako první a kdo napíše lákavější recenzi. Oba si zaslouží naše velké poděkování a vy už si v klidu přečtěte, jaké dojmy zanechal Les v domě v Míši a Petrovi. :-)
Barevná 30% sleva - Bílá sobota
Náš barevný týden plný slev graduje! Bílá sobota je tady a s ní slevy na vybrané "bílé" produkty. A pozor, nechybí mezi nimi ani takové skvosty, jako Bílá voda.
Mega sleva 30 % na Velký pátek
Tento týden jsme si pro vás připravili slevy na zajímavé tituly laděné barevně či tematicky. Dnes slavíme Velký pátek. V tento den byl podle tradice křesťanů ukřižován Ježíš Kristus.
Barevná 30% sleva – Zelený čtvrtek
Barevný týden pokračuje. Ještě do soboty se můžete těšit na další denní akční nabídky podle velikonočního svátku!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!