RSS
archiv revue
Ochutnejte Jeho zákusek… 😊
Tenhle román se čte rychle. Budete se smát, zažijete erotično a třetí knihu Penelope Bloom si zkrátka pořádně užijete, a ještě budete chtít recept. 😊
Recenze: Stínohra
Máte rádi strhující thrillery a zároveň máte slabost pro nervy drásající horory? V tom případě si určitě nenechte ujít tuhle knižní lahůdku. „Stínohra“ je ódou na noční můry. Bude vás mrazit v zádech a neustále se budete ohlížet dozadu.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou knihy, hračky, poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Alexandra Synac: Obdivuju ty, kdo cestují s otevřeným srdcem a myslí
„S knihou v ruce jde cestovat kdykoliv a kamkoliv“, říká Alexandra Synac, autorka románu Tam, kde volá moře. O čem je její prvotina, jejíž děj přenese čtenáře do daleké Austrálie?
Jak hubnu s Břicháčem - 3. týden
Jezte a přitom hubněte. Je to opravdu tak jednoduché? O to se s námi podělí paní Anička, která i dál plní plán podle Břicháče Toma.
Knižní novinky pro děti a mládež - srpen 2021
Prázdniny se přehouply do druhé poloviny, takže žáci a studenti se brzy vrátí do školy. Někteří možná právě v létě dohánějí povinnou četbu, jiní mají splněno, a tak si mohou dovolit číst knihy dle svého výběru :-). Pojďte s námi projít srpnové knižní novinky...
Recenze: Výstraha
Další, v pořadí již třetí díl série o neúnavném pisálkovi, samozvaném vyšetřovateli trestných činů, Jacku McEvoyovi.
Recenze: Mixtape
Takové to sladké, laskavé čtení o láskách minulých, vzpomínání na časy, které dávno pominuly a na které, když si vzpomeneme, tak se potutelně pousmějeme. Takové to příjemné snění o tom, jaké by to bylo kdyby…
Bouře ozvěn - projděte zrcadlem už počtvrté
Vstupte už počtvrté do světa, jaký nikde jinde není. Najdete v něm magii, místo složitého cestování projdete zrcadlem a jestli nebudete opatrní, můžete tam i zůstat.
Recenze: Poslední člověk
Píše se budoucnost. Roboti vyhubili lidi a dvanáctiletý robot XR¬ 935 je nepostrádá. Lidé jsou totiž nedokonalí a je dobře, že zahynuli. Jenomže pak se jednoho dne setká se stejně starou Emmou. Co si počít s někým, kdo by správně neměl existovat?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!