Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Můj tajný život
Cestovat a nakupovat drahé značkové spodní prádlo a oblečení chce snad každá dospívající slečna. Lucie se rozhodla své sny si splnit během studií na vysoké škole. Brala to jako zaměstnání, nebo spíše jako koníček, za který dostane mimořádnou odměnu?
Recenze: Nůž
Poslední „holeovka“ je podle mého názoru zároveň nejlepší!
Rozhovor s MUDr. Janem Vojáčkem, autorem knihy Umění být zdráv
Vystudoval lékařskou fakultu, ale do bílého pláště se neobléká. Lidem přesto pomáhá k uzdravení i duševní rovnováze díky funkční medicíně. Získaná praxe a příběhy lidí ho přesvědčily, že má smysl je sepsat. A tak to udělal. V knize Umění být zdráv vám Jan Vojáček ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.
Recenze: Malované čtení
Mají vaše děti rády klasické pohádky a nádherné ilustrace? Hledáte tip na zajímavou knížku pro začínající čtenáře? „Malované čtení“ vaše ratolesti zabaví i poučí. Ocitnou se v báječném pohádkovém světě, prožijí řadu dobrodružství, a ještě navíc si rozšíří slovní zásobu.
Nezapomeňte na naše krásné KNIHOMOLSKÉ DÁRKY...
Možná se v zápalu nakupování knih nestačíte podívat na naše knihomolské dárky, na které jsme opravdu pyšní. Řadu z nich máme díky vám, protože jste si o ně psali. Nezapomeňte, že jimi můžete obdarovat také své blízké nebo kamarády.
Recenze: Tři v kruhu
Marianu trápí smrt jejího manžela. Janek zemřel za podivných okolností a ona má pocit, že ho vídá. V jejích představách chce, aby vyřešila tajemství, kterými byl obklopený. Mariana brzy zjistí, že nejlepší je nechat minulost na pokoji. Vytahovat staré události totiž může být životu nebezpečné.
Recenze: O čem nevíš
Pozdní léto na Gotlandu působí idylicky. Moře, slunce, lodě a všude známé tváře. Jenomže stačí chvíle, aby všechno bylo jinak. Začne to nešťastnou náhodou, pokračuje únosem a skončí několika vraždami. Anebo je to celé úplně jinak?
Knižní novinky - duben 2020
Konečně se oteplilo, snad už opravdu přišlo jaro a jako každý měsíc pro vás máme přehled toho nejlepšího čtiva, které v dubnu vyjde.
Jak zbavit děti nočních můr?
Zná to asi většina rodičů. Dítě se v noci probudí s křikem. Hned je nám jasné, že ho trápil zlý sen. Jak z toho ven?
Recenze: Jedna dlouhá noc
Pod pojmem koncentrační tábor si většina z nás představí Osvětim, Dachau, anebo sovětské gulagy. Věděli jste, že první koncentrační tábory vznikly před více než sto lety? Andrea Pitzerová vás pozve na děsivou, ale zároveň i fascinující výpravu za tábory, kde končili nepohodlní lidé.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.