Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Muzeum nesplněných slibů
Muzeum nesplněných slibů je místem zmařených nadějí a ztrát.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme v říjnu těšit?
Recenze: Spící Beatrice
V červnu vyšla u nakladatelství CooBoo prvotina Júlie Matulové Spící Beatrice, tedy převyprávění příběhu o Šípkové Růžence v moderním hávu. Necháte se pozvat do pohádky?
Recenze: Evoluce (trilogie)
Zavřete oči a představte si svět, kde nic není takové, jak jste byli doposud zvyklí. Máte zavřené? Nemáte? To je dobře, protože k putování tímto záhadným, tajuplným, a tak trochu zvráceným světem je budete potřebovat. Připraveni?
Podej mi ruku – a uvidíš, co bude
Máte před sebou záludný a dobře napsaný thriller autorky temné a znepokojivé knihy Horečka.
Počkej na mě v Paříži – jak najít sílu a přežít
Přečtěte si příběh mladé Američanky, židovské dívky a britského pilota, jejichž osudy se setkají v okupované Paříži během druhé světové války. Je to příběh o statečnosti, lásce i schopnosti přinášet oběti.
Recenze: Aurora povstává
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů. A do toho je tu Aurora Jie-Lin O’Malleyová, dívka, která může spustit válku gigantických rozměrů...
34. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 diáře Rok podle Dary 2021 s podpisem autorky
Dara Rolins vydává svůj oblíbený diář letos již popáté. I tentokrát je plný jejích postřehů, námětů k zamyšlení a rad, jak nalézt svůj střed a umět být v životě spokojený. Soutěžíme o 3 diáře s podpisem autorky.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Lovci diamantových stínů
Po knize Lovci diamantových stínů jsem sáhla zcela automaticky – lev na přebalu knihy byl pro mne tím největším tahákem a anotace románu to celé jen dovršila. Zaujala mě na první pohled – dobrodružství v dalekém africkém safari? Miluji Afriku! Osobně mi „černý kontinent“ přirostl k srdci tak, že příběhy zasazené do tohoto prostředí velice ráda vyhledávám.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.