RSS
archiv revue
Recenze: Couchsurfing v Rusku a Couchsurfing v Íránu
Ke zhodnocení jsem obdržel dvě knihy německého novináře a spisovatele Stephana Ortha. Autor si pro své návštěvy vybírá země, které se neřadí mezi úplně běžné turistické destinace. Dle jeho slov kromě předtuchy nevšedních dobrodružství zejména proto, aby se ujistil, zda se jejich západoevropský mediální obraz zakládá na pravdě.
Recenze: Spolek nemrtvých holek
Mila Floresová odjakživa tíhla k nadpřirozeným jevům. Koketovala s kouzly a toužila se stát čarodějnicí. Když byla její nejlepší kamarádka ze střední zavražděná, rozhodla se přivézt ji zpátky mezi živé, aby se společně pomstily jejímu vrahovi. Jenomže kouzlo se zvrtlo.
Recenze: Fotbaláci - Záhada sedmi gólů do vlastní branky
Fotbalový turnaj žákovských týmů a podivná série vlastních gólů. Náhoda nebo podvod? Do vyřešení záhady se už podruhé pouští Fotbaláci…
Je to tak, chci knihomolský vak!
Vsadíme se, že tohle přání vyslovíte, až ho objevíte.
Knihy doporučené dětmi + 100 KNIHCENTŮ navíc
Chvíle s knížkou je to nejcennější, co můžete dětem dát. Vybrali jsme pro vás dětské knihy, u kterých máme ověřeno, že se dětem líbily. Navíc k těmto knihám rozdáváme k nákupu 100 KNIHCENTŮ navíc.
Pomsta nebyla ještě nikdy tak krutá
Po thrillerech Sběratel motýlů a Májové růže přichází Letní děti, tedy třetí díl strhující série Sběratel, kterou píše Dot Hutchison. Čeká na vás další sériový vrah, ale tento se od ostatních liší. Vraždí proto, aby zachránil děti, kterým rodiče ubližují.
Soutěž o 3 výtisky knihy Woodwalker - Nebezpečné přátelství
Četli jste první díl série Woodwlaker? Pokud ano, pak si určitě rádi zasoutěžíte o druhý díl - Nebezpečné přátelství. Pokud jste první díl nečetli, nevadí, určitě to doženete.
Knižní novinky pro děti a mládež - září 2019
Máme tady podzim, který přímo vybízí k zalezení si pod deku s novou knihou. Zářijové tipy na knihy pro děti a mládež jsou tady.
UKONČENO - 18. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Ve hře stačí ulovit 50 KNIHCENTŮ, za které si můžete vybrat dárky za 1 Kč. KNIHCENTY jsme ukryli u dvou produktů. Najdete je?
Oblíbený nástěnný kalendář Miluj svůj život na rok 2020
Ještě jste nepropadli jeho kouzlu? Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. A jaký je ten na rok 2020?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.