RSS
archiv revue
Recenze: Ana
Kdysi elitní právnička dopadla na samé dno. Je otupělá po prášcích na uklidnění, miluje tvrdý alkohol a muže střídá jako ponožky. Odmítá vstoupit do soudní síně a běda tomu, kdo by ji požádal o pomoc. Jenomže co když jde o vlastního bratra? Bratra, který spáchal vraždu a zadlužil se u hazardní společnosti?
Recenze: Slzy muže
Investigativní novinář Giu stojí přes skutečnou výzvou. Má napsat článek o muži, který strávil ve vězení osmnáct let za znásilnění a vraždu mladé dívky. Giu si získá mužovu důvěru a vyslechne šokující zpověď. Nyní má před sebou nelehkou volbu. Dokáže zveřejnit pravdu? A dokáže změnit svůj přístup k lidem, na kterých mu záleží?
Knižní novinky pro děti a mládež - duben 2019
Jaké knižní skvosty pro děti a mládež nám na pulty knihkupectví naservíroval měsíc duben?
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Žijte ve své zahradě
Odborník pro Vaši zahradu, Ferdinand Leffler. Jeho kniha Žijte ve své zahradě vám nabídne řadu rad, tipů, inspirace pro vytvoření úžasné zahrady na míru, přesně pro vás.
3 triky, jak nemít chuť na sladké
Je tu jaro a kila navíc jsou nežádoucí o to víc, že se blíží sezóna plavek. Přesto máme každou chvilku chuť na něco sladkého, ať už je to zmrzlina, čokoláda nebo zákusek ke kávě.
Recenze: Rodina a jiné katastrofy
Tři sourozenci, jedna chystaná svatba a hromádka nevyřízených osobních účtů. Jak spolu přežijí předsvatební týden v rodném domě hypochondrická nevěsta, zarytá feministka a čerstvě rozvedený sukničkář, navíc pod bedlivým dozorem pasivně agresivní matky? Jisté je pouze to, že rodina bude kompletní. A že zákonitě nastanou katastrofy…
Soutěž o 3 výtisky knihy Jak se žije u Wohllebenů
Vlastní ovoce a zelenina, vlastní vajíčka i vlastní maso – Wohllebenovi se zásobují sami a po více než 25 letech již vědí, co funguje. Nyní můžete z jejich bohatých zkušeností čerpat i Vy. Soutěžíme o knihu Jak se žije u Wohllebenů.
Recenze: V hlavní roli vražda
V hlubokých šumavských lesích poustevničil tajemný muž. Vyhýbal se lidem, s nikým se nestýkal a měl setsakra dobrý důvod žít sám. Jednoho dne sem zavítá filmový štáb, který natáčí krimi seriál z první republiky. Herec Václav Kaplan začne šťourat v mužově minulosti a sám je šokovaný tím, co zjistí.
Recenze: Věž úsvitu
Nevím jak vy, ale rozečtené série mi nedělají dobře. Kniha je skvělá a já musím čekat přinejlepším několik měsíců na další díl. Mezitím toho více než méně zapomenu, a i když je to skvělá série, tak jsem nervní, protože si musím uvědomit, kdo je kdo a kde je co.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - DUBEN 2019
Desetitisíce členů věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ ví, že stačí nakoupit nad 49 Kč a mohou si vybrat dárky za 1 Kč.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.