RSS
archiv revue
Rozhovor s malířem a paleoartistou Janem Sovákem
Na pražském veletrhu Svět knihy se můžete setkat s malířem a paleoartistou Janem Sovákem. V sobotu 12. května bude křtít svou knihu Příběh života.
Český bestseller za rok 2017 má vítěze
Na palubě lodi Európé byly ve středu 9. května během slavnostního galavečera vyhlášeny nejprodávanější knihy za uplynulý rok v rámci internetového obchodu a sítě knihkupectví KNIHCENTRUM.cz. Kdo se stal vítězem?
Novinky knižní rodinky - 4. díl
U dnešního dílu knižních novinek vás přivítá Vojta. Jaké knihy představí a doporučí? Opět to budou čtyři knihy. A nezapomněl ani na dětské čtenáře! Pojďte si pustit video.
Soutěž o 2 výtisky knihy V pasti lží
Četli jste už nějakou knihu od B. A. Paris? Pokud ne, určitě ji můžeme doporučit. Zkuste své štěstí v soutěži o novinku této autorky. Máme tady 2 výtisky pro výherce. Soutěžte, vyhrajte a čtěte!
Za podivným názvem se skrývá pozoruhodná kniha
Na dvě světové války, k nimž došlo ve 20. století, se můžeme dívat z nejrůznějších úhlů pohledu. Lze je například navzájem srovnávat z hlediska vojenské techniky, používané na bojištích a v tomto případě si okamžitě všimneme, k jak obrovskému pokroku došlo mezi lety 1914 – 1939.
Dolores Redondo - španělská patriotka s rafinovaností Agathy Christie
Autorka, která se prosadila psaním napínavých románů z tajemných koutů své rodné země, se chystá na setkání s českými čtenáři. Na veletrhu Svět knihy 2018 jim představí svůj nový román Toto všechno ti dám.
VELETRH SVĚT KNIHY 2018 A STÁNEK KNIHCENTRUM.CZ
Stejně jako každý rok, i letos se společnost PEMIC BOOKS, KNIHCENTRUM.cz, AUDIOTEKA.cz a nakladatelství BOOKMEDIA představí na mezinárodním knižním veletrhu v prostorách pražského Průmyslového paláce v Holešovicích, a to ve dnech 10. – 13.5. 2018. Všichni milovníci knih a audioknih se mohou po celé čtyři dny těšit na zajímavý a pestrý program, který si užijí i děti!
Matěj Mateo Ptaszek radí: Nedívat se na zprávy a nečíst noviny
Matěj Ptaszek slavil úspěchy jako uznávaný bluesový zpěvák a hráč na foukací harmoniku. Vždy ale snil o cestování. Odjel proto do Jižní Ameriky a svoje zkušenosti a zážitky z prvních měsíců shrnul do knihy. Svým nadšeným a typicky necestovatelským způsobem nám přibližuje Mexiko, Guatemalu, Nikaraguu, Salvador, Ekvádor a Kolumbii. Země s pro nás drsným podnebím, občas děsivou historií, ale plné skvělých lidí.
Knižní novinky - květen 2018
Květen by sice měl být ve znamení lásky a romantiky, ale v našich Knižních novinkách určitě budou mít své místo i thrillery, krimi a Young Adultky. Podívejte se s námi na knihy, které si můžete přečíst už tento měsíc.
Rozhovor s Liborem Drobným, ilustrátorem oblíbených dětských knih
Knihy ilustrátora Libora Drobného jsou charakteristické svou hravostí, vtipem a jedinečným, lehce rozpoznatelným stylem, utvářeným detailními pestrobarevnými ilustracemi. Pod značkou ELLA & MAX vydal dva tituly z edice Velké knížky pro malé vypravěče.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!