ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Spřízněné duše aneb Jak daleko byste byli ochotni zajít, abyste našli toho pravého?
V listopadu loňského roku vyšel v nakladatelství XYZ thriller Spřízněné duše od britského spisovatele Johna Marrse. Bude souznit i s tou vaší?
Nezavírej oči se dá číst jako detektivka nebo jako román pro ženy
Máte rádi nefalšované detektivní hádanky? Baví vás hrát si na soukromého detektiva a pomocí šedých buněk mozkových dedukovat, kdo a proč spáchal zločin? V tom případě jste na správné adrese. Thriller Nezavírej oči je jako z pera Agathy Christie, okořeněný špetkou romantiky a velkou dávkou napětí.
Soutěž o 3 knihy z nakladatelství JOTA
Tento týden můžete zkusit své štěstí v soutěži o 3 knihy z nakladatelství JOTA: Moje cesta, Dívka s tetováním na zádech a Nezastavitelná.
UKONČENO - Vyberte si knihu Zhubněte jednou provždy 1. nebo 2. nebo 3. díl a získejte kalendář zdarma
Využijte této akce a kupte si jednu z uvedených knih od autorky bestsellerů Zhubněte jednou provždy Antónie Mačingové. Dostanete stolní kalendář Rok přeměny s Antónií 2018 ZDARMA s 53 recepty, které vás budou doprovázet při změně životního stylu.
UKONČENO - Darujte svým dětem knihy
V rámci Mezinárodního dne darování knihy darujte svým dětem Lenčiny katastrofy 1. díl a Lenčiny katastrofy 2. díl a získáte omalovánky Známé tváře v hodnotě 199 Kč ZDARMA.
C. D. Payne vás v knize Z hovna bič pobaví stejně jako v těch předchozích
Autor dnes už kultovní série Mládí v hajzlu C. D. Payne přichází s dalším humorným románem. Dostal trochu vulgární název Z hovna bič, ale co byste od tohoto spisovatele čekali jiného.
Když vrah komunikuje s vyšetřovateli prostřednictvím domina
Necelý rok po prvním dílu přineslo nakladatelství XYZ pokračování švédské detektivní série s psychiatričkou Nathalií Svenssonovou od Jonase Monstöma – po Fontáně přichází na řadu Domino.
Marianne - životní láska Leonarda Cohena
Poznejte ženu, která se stala múzou jednoho neobyčejného muže a i díky němu našla svůj vlastní svět. Prožijte příběh ženy, která se snažila najít sama sebe a tím, že jen byla, dala lásku i světu kolem sebe.
Vitka - fascinující příběh mladé ženy v podání spisovatelky Kateřiny Tučkové
Vitka je divadelní hra na motivy životního příběhu brněnské hudební skladatelky a dirigentky Vítězslavy Kaprálové.
Kniha Hledám tě vás přesvědčí o tom, že každý může najít svůj ideální protějšek
Římská otrokyně, znásilněná dívka ze Skotské Vysočiny, česká aristokratka či vesnická hospodyně. Tím vším byla stařičká Marie, která nyní bilancuje a vypráví o svých předchozích životech. Ve všech se snažila najít svou pravou lásku, ale ne vždy jí bylo přáno.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.