RSS
archiv revue
Entomologův odkaz ukázal, v čem nemá May konkurenci
Slavný forenzní specialista Enzo se rozhodl, že díky moderní vědě vyřeší sedm záhadných vražd popsaných v knize odložených případů. Několik zločinů už úspěšně rozlouskl, ale teď má před sebou skutečný oříšek. Jak daleko do minulosti bude muset jít, aby splnil zadaný úkol a vypátral a usvědčil chladnokrevného vraha?
Aleš Ulm: Strávit důchod v Thajsku by nebylo jednoduché
Ve středu 10. ledna se uskutečnila v Domě knihy beseda s Alešem Ulmem, který zde představil svou knihu Pozor, opice kradou!
Lednové e-knižní novinky
Nový rok je tady a my Vám přinášíme e-knižní novinky, které si už teď můžete přečíst!
Úchvatná kniha o našich mořeplavcích na cestách kolem světa
Příběhy mořeplavců s napínavým vyprávěním o plavbách po světových oceánech a zážitcích ze setkání s obyvateli exotických zemí, vyčerpávajícími informacemi o problematice takovýchto náročných výprav a bezpočtem nádherných fotografií si za své profesionální zpracování a nádherný design zcela jistě zaslouží nějaké oficiální ocenění.
Martin Komárek si v knize Nebezpečné stádo bere na paškál české poslance
Ve středu 17. ledna se v Domě knihy konala beseda ke knize Nebezpečné stádo, jejímž autorem je Martin Komárek.
Sousedé z čísla 9 jsou knihou moderní doby, která apeluje na to, jací lidé vlastně jsou
Pokud jste milovníky knih, které se soustředí na mezilidské vztahy moderní doby a na úskalí dnešních vztahů, určitě se pusťte do knihy Sousedé z čísla 9
Knižní novinky pro děti - leden 2018
Pravidelně pro vás připravujeme přehled knižních novinek, které vycházejí v jednotlivých měsících. Převážně jsme se zaměřovali na knihy pro dospělé, i když jsme občas přidali tipy na dětské knihy. V tomto roce budete dostávat pravidelně každý měsíc tipy na knižní novinky pro děti.
UKONČENO - 21denní nestěžovací výzva
Víte, že stížnosti pomáhají, abychom se cítili hůř? Změňte to a přidejte se k 21denní nestěžovací výzvě společně s KNIHCENTRUM.CZ. Navíc máme super akci! Při koupi 2 ks knih Svět bez stížností kniha Potrava pro duši ZDARMA.
Plyšový Buddha odkrývá nejedno tajemství lidství
Kniha je čtivým příběhem podivínského samotáře a lidumila, který prožívá svůj neobyčejný život napříč kontinenty.
Skleněná past je historická detektivka koketující s alchymií
Třiadvacetiletá Héloise Sanglarová je atraktivní zrzka s mandlovýma očima. Po svém otci převzala úspěšnou lékárnu a její zákazníci si ji nemohou vynachválit. Řízením osudu se Héloise zamotá do vražedného spiknutí plného intrik. Říkáte si, co je na tom zvláštního? To, že se píše rok 1503 a emancipovaná žena čelí tolika předsudkům, že si to ani neumíte představit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.