RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Oneiros
Pojďte soutěžit! Máme pro vás 3 knihy z produkce nakladatelství Fantom Print - napínavý thriller Markuse Heitze Oneiros.
Láska podle pravidel?
Jste-li romantici, pak je román Odvrácená tvář lásky přesně to, co hledáte a budete všem doporučovat. Coleen Hooverová napsala příběh, který mluví přímo k vaší duši a je plný emocí, které nelze tak úplně popsat v několika slovech.
Příznivci alternatívní historie si v knize Boží mágové přijdou na své
Příznivci alternatívní historie si v knize Boží mágové přijdou na své. Britský novinář a badatel Graham Hancock předkládá nová tvrzení, která mají otřást současným pojetím světa.
Výkupné pro krále ohromí irským kouzlem a autorovou nápaditostí
Výkupné pro krále je již čtvrtým dílem série o komisařce Katie McGuirové, kterou vydalo nakladatelství Host. Pro autora Grahama Mastertona je typická tématika irských sériových vrahů, mystiky a krutosti.
Mrtvou neměl nikdo rád - příběh plný vášní, křivd a touhy po pomstě
Temný příběh, chladný vyprávěcí styl a drsné kulisy současné Ostravy. Celá řada podezřelých a oběť vraždy, kterou neměl nikdo rád. Pokud si rádi hrajete na amatérské detektivy, tak tady si zaručeně přijdete na své. V knize není nikdo, koho byste mohli přestat podezírat.
Velký knižní čtvrtek
Ve čtvrtek 16. března 2017 se můžete v rámci tradiční akce Velký knižní čtvrtek těšit na patnáct knižních novinek, které patří k tomu nejlepšímu čtivu letošního jara.
Děsivá cesta do temné minulosti
Stalo se to kousek od domova v prostředí, které důvěrně znala a kde měla být v bezpečí. Jednou si šla jako vždycky zaběhat a domů se už nevrátila. Román Černooké Zuzany začíná v okamžiku, kdy je Tessie nalezena polomrtvá mezi ostatky ostatních unesených dívek.
Soutěž o 2 výtisky knihy Čáry života
Tento týden vyhlašujeme soutěž o 2 výtisky knihy Čáry života z pera Veronicy Rothové, autorky úspěšné fantasy série Divergence.
Dámy, hýčkejte se a oslaďte si život
Proč čekat na Godota, když věci můžete vzít do vlastních rukou? Čtěte více.
Pryč s jarní únavou!
Ještě chvilku a už je tady zase jaro. A s ním období, kdy se příroda budí a člověk usíná.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!