Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Miloslav Stingl - Biografie cestovatelské legendy
Napsal 42 knih, které vyšly ve 240 vydáních v nákladu více než 17 milionů výtisků. Určitě nění jednoduché psát o někom, kdo ovládá sedmnáct jazyků a dialektů, o někom, kdo je sám spisovatelem, etnografem, vědcem a v neposlední řadě indiánským náčelníkem. A tím je Miloslav Stingl, který se letos také objevil na pražském knižním veletrhu Svět knihy.
Do hlubin severských dějin s Katjou Kettu, Kimem Leinem a Sjónem
O mrazivé, temné a velmi inspirativní severské historii a své tvorbě, která z ní vychází, hovořili na Světě knihy tito autoři: Finka Katja Kettu (Porodní bába, Sběratel dýmek), Dán Kim Leine (Proroci z fjordu věčnosti) a islandský autor Sjón (Syn stínu, Měsíční kámen, Múza z lodi Argó).
Kylandovo vykoupení
Mia Sheridan, autorka románu Archerův hlas, který okouzlil tisíce čtenářek, přichází s novinkou Kylandovo vykoupení. O čem si budete moct číst?
Inspirace pro dnešní den: skořicové koblížky bez pšenice a cukru
Mlsáme bez výčitek svědomí.
Maya Banks: Obejmi mě
Máme tady recenzi knihu z cyklu V žáru bezpečí, kterou loni vydalo nakladatelství Baronet. Opatruj mě, Ochraňj mě a Obejmi mě - takto po sobě vyšly všechny díly této série. My přinášíme recenzi na třetí díl.
Milan Drobný: Když se ucho utrhne
Začátkem května proběhlo v Domě knihy setkání se zpěvákem a skladatelem Milanem Drobným. Čtenář se zasměje nad vtipnými příběhy knihy Když se ucho utrhne.
Řezník
Řezník Jennifer Hillier je ostrý a tvrdý thriller plný rychlé akce, zvratů, nečekaných překvapení, podezření i hrozivých odhalení. Udrží vás u knihy a nechá vás hádat vraha až do hořkého krvavého konce…
Střízlivá realističnost v podání Martina Goffy dělá z jeho poslední detektivky opět skvělé počtení!
Martin Goffa (pseudonym) je považován za jednoho z nejlepších současných tvůrců detektivního žánru u nás a každou svou novou knihou to potvrzuje.
Aktuální informace o knižním vydání scénáře Harry Potter And The Cursed Child
Harry Potter And The Cursed Child
Dcera (Selekce 4)
Princezna Eadlyn, dcera prince Maxona, odmalička poslouchala nekonečné příběhy o tom, za jakých okolností se potkali její matka a otec. Vlastně na těch příbězích doslova vyrostla a zná je všechny nazpaměť i pozpátku.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!