RSS
archiv revue
Robert Vano: Každá doba je pro mě tvůrčí
Světoznámého slovenského fotografa Roberta Vana vám nemusíme jistě představovat. Na podzim mu vyšla kniha fotografických vzpomínek Memories, která mapuje jeho tvorbu a je sestavena z více než sto dvaceti snímků. V říjnu proběhla v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz beseda a autogramiáda.
Beseda s Martou Davouze v Domě knihy
V říjnu proběhla beseda s autorkou bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal u čtenářů velký ohlas. Nyní Marta Davouze přichází s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě.
Hradba mlčení trumfne i thrillery od J. Pattersona nebo J. Deavera
V Hradbě mlčení se pořád něco děje a vždycky je to něco jiného, co byste čekali. Pokud vám můžu poradit, tak autorku nepodceňujte a nenechte se ukolébat prvními kapitolami. Bylo by chybou polevit v ostražitosti, protože tady všechno souvisí se vším a i nejmenší detaily jsou významné.
Kavalino vejce je pokračováním Sovího příběhu
Jedna z nejobsazovanějších hereček a hvězda filmu Bezva ženská na krku PETRA HŘEBÍČKOVÁ se stala kmotrou dobrodružné knihy pro děti KAVALINO VEJCE. Společně s autorkou knížky KAMILOU ULČOVOU pokřtily v knihkupectví Knihcentrum nové napínavé dobrodružství z doby Karla IV., které je volným pokračováním bestselleru minulých Vánoc - SOVÍHO PŘÍBĚHU.
Virál - psychologicky propracovaný thriller
Virál je kniha nejen o katastrofálním dopadu virality sociálních sítí při úniku informací na lidskou psychiku, ale i o vyrovnávání se s vlastní identitou, moci jedním činem ublížit mnoha lidem, včetně sebe sama, prozření ve vztazích, experimentech s drogami a alkoholem, cestě k odpoutání se a o lítosti nad vlastním osudem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!