RSS
archiv revue
Řeka času odhalí dávné tajemství
Kdo si myslí, že řeka času plyne jen jedním směrem, zjistí, že příběh dávného mnicha, který tajně vyznával judaismus je stále otevřený a stále živý.
Soutěž o 3 výtisky knihy Návrat domů
Debut Yai Gyasi Návrat domů je román o rase, dějinách, předcích, lásce a času, který po tři sta let na dvou světadílech sleduje osudy potomků dvou sester, rozdělených v Africe osmnáctého století. Pojďte si o něj zasoutěžit.
Beseda s Miloňem Čepelkou v Domě knihy
Ve čtvrtek 8. září v 16.00 se uskutečnila v KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava beseda s hercem Miloňem Čepelkou.
Tři přání Liane Moriarty
Tři přání se jmenuje román Liane Moriarty a stejně jako její romány Manželovo tajemství, Zamilovaná hypnotizérka, Sedmilhářky a Na co Alice zapomněla, je to vřelý příběh, který se vám bude dobře číst.
UKONČENO - Čteme ušima - ke každému BALÍKU NA POŠTU audiokniha ZDARMA
Získejte audioknihu ZDARMA!
Lars Kepler opustil žánr severské krimi
Nová kniha Larse Keplera není klasickou knihou této dvojice. Mnoho čtenářů možná bude zklamáno, ovšem jiní budou zcela nadšení.
Příběh o (ne)dokonalosti, nalezení sama sebe a opravdu pekelných vztazích
Dohoda s láskou zdárně navazuje na svého předchůdce a plně si tak zaslouží být nazývána příjemnou odpočinkovou literaturou. Čekají vás vtipné, i nepříjemné situace, hodně romantiky, trochu transformace a příjemně strávené chvilky s ďábelskými sousedy.
Cinder s tajemnou minulostí
V přeplněném Pekingu plném lidí i androidů žije Cinder. Jestli vám to připadá povědomé, pak ano, jedná se o novodobou verzi Popelky, ale je to pohádka futuristická a odehrává se v době, kdy lidstvo zdecimované 4. světovou válkou pustoší smrtící epidemie.
Soutěž o 2 výtisky knihy Temný stín od Sylvaina Reynarda
Pojďte si zasoutěžit o 2 výtisky knihy Temný stín z pera Sylvaina Reynarda.
Jedna noc - zaslíbená, zamilovaná a posedlá
Jedna noc – Zaslíbená to je vstupenka do světa erotických fantazií, kterým není lehké odolat. A proč vlastně odolávat?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!