RSS
archiv revue
Labyrint 2 - Spáleniště: Zkouška
Postapokalyptická noční můra Labyrintu pokračuje. Druhý díl série Jamese Dashnera má název Zkouška. Thomas si byl jistý, že útěkem z Labyrintu získá svobodu jak pro sebe, tak pro ostatní. Ale ještě zdaleka není vše vyřešeno.
Nevinnost - Dean Koontz
Nevinnost Deana Koontze je thriller, který vás překvapí, i když Koontzovy knihy již znáte. Mnozí čtenáři tvrdí, že je Dean Koontz lepší tvůrce napínavých příběhů než Stephen King.
Umění francouzské kuchyně
Věřili byste tomu, že je to už opravdu přes čtyřicet let, co Julia Child zachránila Američany před jejich kuchařskou nudou a věčnými rendlíky? Toto vydání Umění francouzské kuchyně ve slušivém modro-oranžovém rondonu je přesně tím, čím by měla být.
Nejtemnější hodina
Nejtemnější hodina je napínavý román, který napsala Barbara Erskinová a bude se vám líbit, i když téma světové války nepatří k vašim oblíbeným.
Podlehni (série Temné touhy)
Podlehni je druhý díl erotické série pro všechny čtenářky, které láká BDSM i napínavý příběh o dobývání, svádění a sexu. Maya Banks, autorka série Temné touhy, ve svých románech citlivě popisuje sbližování a vztah dvou lidí, z nichž jeden rád dominuje v životě i v posteli.
Talisman
Talisman je název fantasy o velkém putování za záchranou života, kterou napsali Stephen King a Peter Straub.
Vraní dívka 2 - Hladový oheň
Vraní dívka 2 – Hladový oheň – švédský thriller má pokračování. Jakou mají souvislost vraždy a psychoterapie? Komisařka Jeanette pořád pátrá po vrahovi dětí přistěhovalců. Jenže se stane další vražda a tentokrát je obětí bohatý byznysmen.
Soutěž o 5 výtisků knihy Desátý svátek hokeje
UKONČENO - Mistrovství světa v ledním hokeji již před několika týdny skončilo, pro nás ne zrovna šťastně, ale věřme, že v tom dalším se naší malé zemi bude více dařit a třeba opět získáme nějakou medaili.
Majitelka a zakladatelka nakladatelství Meander Ivana Pecháčková dnes hostem Domu knihy
Dnes bude v 16:00 hod. hostem Domu knihy Knihcentrum překladatelka, nakladatelka a autorka knih pro děti a mládež Ivana Pecháčková, která nám před svou návštěvou poskytla rozhovor.
Soutěž o tři erotické e-knihy Nažhavený
UKONČENO - Již samotný název e-knihy Nažhavený vám jasně napovídá, že tentokrát budeme soutěžit o erotiku autorky J. Kenner a bude vám při jejím čtení s největší pravděpodobností dosti horko.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!