RSS
archiv revue
Brutální vražda, záhadná exploze a válka dvou gangů v novém thrilleru skandinávského autora Arneho Dahla
Po detektivních thrillerech Misterioso a Zlá krev, které se staly bestsellery, je tu třetí kniha Arneho Dahla Až na vrchol hory.
Erotická romance Sedm let hříchu (Sylvia Day)
Čtenáři, kteří si oblíbili spisovatelku jménem Sylvia Day, si již brzy mohou přečíst knihu Sedm let hříchu, kterou vydá nakladatelství BETA - Dobrovský koncem července.
Půst - cesta k dokonalosti
Už jako malé děti jsme snili o tom, že jednou budeme šťastní, zdraví a úspěšní. Kolika z nás se to ale skutečně podaří? Svoje neúspěchy pak zdůvodňujeme osudem, okolnostmi nebo náhodami.
Fenomén Kohout
V květnu vydalo nakladatelství Mladá fronta biografii známého novináře, scenáristy a spisovatele Pavla Kosatíka Fenomén Kohout. Jedná se již o druhé vydání, první vyšlo v roce 2001 v nakladatelství Paseka.
Kontrolní bod - první díl série Stínové operace
Máte rádi drsné akční příběhy, v nichž to do zubatých a drápatých bestií nepraží jeden utahaný hrdina (který musí za týden zachránit osm světů), ale kde se o tuhle hodinářskou práci se spoustou oceli podělí členové hned celého komanda?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!