RSS
archiv revue
Hrál jsem rád v zemích, ve kterých jsem slavil úspěchy
Ing. Jan Kodeš je bývalý profesionální český tenista, který svou kariéru zahájil v roce 1964 vítězstvím na dorosteneckém Mistrovství ČSSR v Pardubicích. V roce 1973 získal státní vyznamenání Za zásluhy, v roce 1990 byl uveden do mezinárodní tenisové síně slávy...
Nedědíme nadváhu, ale zvyky
Mgr. Antónia Mačingová žije na Slovensku, v Košicích. Již několik let se zabývá účinkem stravy na lidský organismus a jejím ozdravujícím a očistným efektem. Je autorkou knih Zhubněte jednou provždy a Schůdková metoda hubnutí, které se obě staly bestsellery.
Snažím se psát knihy, které jsou srozumitelné každému
Mgr. Martin Jelínek je renomovaný odborník v oblasti zdravé výživy, životního stylu a osobního rozvoje, autor programů pro redukci nadváhy. Spolupracuje s Českou televizí na pořadech Pod pokličkou a Sama doma, s vrcholovými sportovci a věnuje se také publikační činnosti.
Pavel Kosatík: Spisovatel má být něco jako švec
Spisovatel a literární historik Pavel Kosatík začínal jako autor sci-fi, v současné době je známý jako spisovatel literatury faktu. Píše biografické a literárněhistorické knihy, které se zabývají novodobou českou historií.
Michel Hjorth a Hans Rosenteldt: Temná tajemství
Nejžhavější novinka skandinávské krimi – duo Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt! Raketový start dvojice autorů má na svědomí román Temná tajemství z roku 2010.
Je to zvláštní pocit, když držíte svoji první knížku v ruce
Ráda naslouchá historkám těch, kteří si v životě prošli určitým předělem, ocitli se na křižovatce a vydali se cestou, která je nakonec posunula tím správným směrem.
Životní příběh bez příkras v přímém přenosu
Tomáš Kristl a jeho současná partnerka Sofie Králová jsou autory knih 13. komnata milenek, která je pohledem do světa nevěrného muže, jeho milenky a jím podváděné ženy, a Srdcem proti rozumu, v níž dále odkrývají dva různorodé pohledy na svět – ženy a muže.
Sylva Lauerová: Prožíváme realitu, nebo iluzi?
Brněnská rodačka, spisovatelka a básnířka Sylva Lauerová žije od roku 1996 převážně na Seychelách. Přestože vystudovala práva, praxi se nikdy aktivně nevěnovala. V roce 2007 ji proslavila její prvotina – erotický román Hračka.
Padesát odstínů šedi po česku
Jitka Volfová je pseudonym autorky knihy Smlouva s Adamem. Jedná se o první díl plánované trilogie o sexuálním zasvěcování mladé učitelky, která ve své naivitě a okouzlení sexem podlehne otci svého žáka.
Barbara Nesvadbová: Psát o sexu není velká zábava
Pozval mne na rande cizí muž. Taková věc se mi už stává málokdy. Jak mne to pozvání překvapilo, začala jsem se těšit. Ty představy. Plány. Sny. Prostě zábava.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!