(0)

Vejce nebo slepice

Značka: IKAR
9788024918914
80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny
Zdeněk Pohlreich
Dostupnost: Skladem

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
299 Kč
ks
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě.

Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.

Informace o sortimentu
Autoři Zdeněk Pohlreich
Podnázev 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny
Druh sortimentu Kniha
Značka IKAR
V prodeji od 09.05.2012
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 18,0 x 24,7 x 1,5 cm
Váha 0,68 kg
Vazba Pevná s přebalem matná
Počet stran 184
ISBN 978-80-249-1891-4
EAN 9788024918914
Interní kód 0127804
Produktový manažer Eva Čechová (eva.cechova@knihcentrum.cz)