RSS
archiv revue
DOčteNO - Na motorce kolem světa
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Čeká nás krásné léto, naplánujte si výlety!
Jaké by to byly prázdniny, kdybychom s rodinou a přáteli nepodnikli spoustu výletů do přírody, ale i za památkami. Někdy nám mohou být knihy dobrým rádcem a průvodcem. Pojďte mrknout na publikace, které by se vám o prázdninách mohly hodit.
Recenze: Jestli to řekneš
Shelly Watsonovou odloží matka spolu s dvěma bratry ke svému bývalému manželovi Lesovi a k jeho manželce Laře, a slehne se po ní zem.
Soutěž o 3 výtisky knihy Důvod k naději
Zasoutěžte si o knihu britské antropoložky, bioložky a ekoložky, která proslula tím, že v africkém pralese studovala život a chování šimpanzů ve volné přírodě. Kniha Důvod k naději čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Čarovná Svatojánská noc – čas pohanských kouzel i zlatého kapradí
Asi všichni máme rádi tu dobu, kdy se dny prodlužují. V červnu ale přichází slunovrat a to byl od pradávna čas plný kouzel a rituálů.
Červnové DESKOHRÁTKY
Prázdniny a dovolené jsou za rohem. Máte pro svou rodinu, děti či kamarády naplánovanou zábavu na strávení volného času? Pokud ne, přinášíme vám několik tipů. Zapojte se i do soutěže a vyhrajte jednu ze tří deskovek.
Recenze: Mám to o sobě říct?
Ať jste zdraví či nemocní, přečtěte si to...
Nenechte si ujít film MIMONI 2: Padouch přichází
V rámci Dětské neděle v CineStaru si můžete zajít na předpremiéru filmu MIMONI 2: Padouch přichází. Promítá se 26. 6. a čeká vás bohatá tombola a doprovodný program.
Slaví se den hudby
Kromě Světového dne hudby, který se slaví v říjnu, existuje ještě Evropský den hudby, který slavíme 21. 6. Při této příležitosti vám chceme připomenout, jak je důležitá hudba i v našem životě.
Recenze: Northangerské opatství
Naivní a krásné. Plné cudnosti. Letmých úsměvů a ještě letmějších náznaků týkajících se zájmu o někoho, kdo se vám líbí. S nepřeberným množstvím zdvořilostí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.