RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Klíč
Minulost jedné ženy skrývá klíč k budoucnosti druhé v románu Klíč, o který si nyní můžete zasoutěžit. Kniha čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Letní grilování
Knižní edice Báječné recepty u nakladatelství RF Hobby vydala nejnovější počin s názvem Letní grilování, který je na léto víc než potřebný. V případě, že zbožňujete grilovačky, vám má hodně, co nabídnout. Autorkou knihy je Karla Pelikánová, která má na svém kontě již množství kuchařských publikací.
Recenze: Tiché dítě
Šestiletý Aiden zmizel při povodni. Všichni ho mají za mrtvého, včetně jeho matky Emmy. Ta se rozhodla založit novou rodinu a zapomenout na minulost. Po deseti letech se ale Aiden objeví živý a zdravý. Co s ním bylo? A proč se chová tak divně?
Recenze: Každý z nás byl hrdinou
„Pustili se do boje za zachování země, náboženství, civilizace a za osvobození trpícího lidstva. Nebojují z touhy po dobývání. Bojují, aby dobývání ukončili.“ - útržek z modlitby amerického prezidenta Franklina D. Roosevelta –
Žebříček TOP knih za měsíc červenec
Pojďte se mrknout na knihy, které šly u nás nejvíc na odbyt. Které tituly byly v nejvíce objednávkách a které prostě musíte znát? Jdeme na ně!
Předškolákovy týdeníčky - první a jediná komplexní příprava předškoláka na knižním trhu
4 publikace, nálepky, kosmická mapa - to vše nabízí publikace Předškolákovy týdeníčky pro chytré hlavičky, která vychází pod značkou vydavatelství Babyonline. Připravte své děti do školy tak, aby byly úspěšné.
Jak hubnu s Břicháčem - 2. týden
První týden a s ním tři kila dole mě přiměly k tomu, abych ve vaření podle Břicháče Toma pokračovala.
Recenze: Příběh čarodějnictví
Chris Colfer, americký úspěšný zpěvák, herec a spisovatel se proslavil nejen svojí rolí v populárním seriálu Glee, ale také svojí literární tvorbou. Colferova světoznámá bestsellerová série Země příběhů si totiž získala miliony mladších i starších čtenářů po celém světě a veškeré knihy z tohoto světa rozhodně stojí za přečtení!
Recenze: Jen o trochu víc
Stella během jediného dne ztratí milence, práci i domov. Situaci vyřeší útěkem na venkov, kde zdědila domek po prarodičích. Jak tam obstojí, když je typická barová povalečka? A jak dopadne její vztah s nafoukaným farmářem Thorem?
Soutěž o 3 výtisky knihy Underground - Revoluce
Zamilovali jste si knihy českého autora Františka Kotlety (vlastním jménem Leoš Kyša)? Soutěžíme o jeho čerstvou novinku Undeground - Revoluce, která navazuje na děj prvního dílu a opět jde o kyberpunk z českého prostředí. Kniha čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.