RSS
archiv revue
Dům na útesu – strhující, temný i tajemný
Máte před sebou temný thriller, ve kterém není nic jisté. Začalo to krásným flirtem a nakonec přijela policie a koroner. Co se vlastně stalo v tajemném domě na útesu?
Knížka s puzzle Od jara do zimy a veršované hádanky se samolepkami JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA
Tyhle půvabné knížky velmi potěší všechny milovníky české klasiky – najdete v nich totiž půvabné ilustrace oblíbené autorky Heleny Zmatlíkové, na jejíchž obrázcích vyrostly už celé generace malých čtenářů. Připomeňte si je se svými dětmi či vnoučaty, zasněte se a zavzpomínejte na dětství!
Rozhovor s Ivanou Chřibkovou
Co má spisovatelka Ivana Chřibková společného s hlavní hrdinkou svých knih? Co pro ni znamená psaní? Proč nazvala novou knihu Kdoule? To všechno nám prozradila v následujícím rozhovoru.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ŘÍJEN 2019
Pro členy věrnostního programu máme nové odměny! Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Legie plamenů
Svět s příslibem míru je pryč. Draggové, kdysi považování za kořist, se stávají lovci a hrozba jejich sjednocení, rýsující se kdysi v myslích jedinců, nabírá děsivě reálnou podobu. Daleko za obzorem povstává mýtus, který chce získat nadvládu a zničit lidské pokolení. Aby tak učinil, musí se ale nejdřív pomstít za léta lovů na své děti a vyhubit kohokoli, kdo by mu stál v cestě.
Soutěž o 3 výtisky knihy Jak mě překvapíš?
O knihu z žánru romantiky už jsme nesoutěžili dlouho. Teď mají milovníci jedinečnou šanci vyhrát jednu ze tří knih autorky Sophie Kinselly Jak mě překvapíš?
Recenze: Polední hodina
Člověk v soukolí časoprostorových determinant – geniální román německé spisovatelky hledá odpovědi na základní existenciální otázky .
Našeptávač – neotvírej okno, nebo ho uslyšíš
Pojďte si přečíst psychologický thriller, z kterého se tají dech. Nejdřív je strašidelný, pak děsivý, a pak už člověku vyloženě běhá mráz po zádech. Má v sobě něco z Thomase Harrise i ze Stephena Kinga, ale je skvělý sám o sobě.
Recenze: Protivníci
Marissa Meyerová patří k mým oblíbeným spisovatelkám už od roku 2012, kdy jsem četla poprvé první díl Měsíčních kronik, Cinder. Od té doby se k jejím knihám ráda vracím a jsem neskutečně ráda, že jsem měla možnost dostat se i k Protivníkům. Na pokračování Renegátů jsem se těšila už od jejich vydání, jelikož superhrdiny vážně můžu.
UKONČENO - Kniha za 1 Kč - Šťastný život + Žít s lehkostí za 1 Kč
Nenechte si ujít akci, ve které získáte ke knize Šťastný život, která navazuje na bestsellery Vztah bez stížností a Svět bez stížností, knihu Žít s lehkostí za 1 Kč.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.