RSS
archiv revue
Hedvábník Joanne K. Rowlingové alias Roberta Galbraitha
Už v únoru vyjde druhý případ Cormorana Strika. Že nevíte, o koho se jedná? Tak vám možná říká něco Volání Kukačky. Ano, to je případ první.
Zhubla 50 kilo díky knize. Nevěříte? Zkuste to!
V magazínu proženy.cz vyšel článek, který stojí za přečtení. Je o paní Ireně, která si koupila knihu Antónie Mačingové. Nejen koupila, ale řídila se radami, které v ní našla a začala se správně stravovat.
Ranhojič
Ranhojič (Physician) od Noaha Gordona nás zve na pozoruhodnou a nebezpečnou výpravu za dobrodružstvím, poznáním a novými obzory.
Kostičas
Londýn, blízká budoucnost, život pod neustálou kontrolou. Jasnovidci a telepati jsou shromážďování v Toweru, odkud jednou za deset let odejde transport. Jednou za deset let nastává Kostičas...
Nocí zlomená
Nocí zlomená Patricie Briggs je osmá kniha série o Mercy Thompsonové.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.